Erkände Ronaldo våldtäkt?

Enligt Mail Online ska Ronaldo ha sagt att det påstådda offret Kathryn Mayorga vid upprepade tillfällen sa nej och sluta. Cristiano ska dessutom ha bett om ursäkt efteråt. Kan det då tolkas som ett erkännande av en våldtäkt som ska ha inträffat i Las Vegas 2009. Nja, Ronaldo menar att hon först sa nej, att det inte var rätt eftersom det var första gången de sågs, men sedan greppade hon hans organ. Hon ska ha sagt nej flera gånger enligt Ronaldo, men till sist gjort sig ”tillgänglig”. Sexet ska ha varit tufft och Ronaldo medger att hon kunde ha fått blåmärken.

Med svensk samtyckeslagstiftning skulle det inte ha sett bra ut för Ronaldo, men den fanns ju inte 2009 och nu skedde detta i USA.

Det faktum att Ronaldo betalat ut 350.000 dollar till offret kan ju ses som ett erkännande, om inte av våldtäkt så åtminstone av att han inser att han har betett sig illa.

Riskerar Cristiano Ronaldo att hamna i fängelse i USA? Nej, som det ser ut nu så har han blivit stämd i ett civilmål, vilket i praktiken innebär att det påstådda offret kan tillerkännas ett skadestånd.

Add Comment