Så använder du stämningsanalyser för att tippa på matcher.

Studier visar att 10%-enheter högre stämningsvärde innebär en fördel som är lite större än fördelen av hemmaplan. Att ha ett bra stämningsvärde innebär alltså en faktisk fördel för ett lag. Men att alltid tippa på hemmalaget är naturligtvis inte en bettingstrategi som fungerar särskilt bra i längden.

För att bli framgångsrik inom sportsbetting måste man kunna värdera en mängd olika faktorer. Det handlar om lagens kapacitet, deras formkurva, skador på nyckelspelare, statistik från tidigare möten etc. Sen värderar man lagets chanser och jämför med de odds som spelbolagen erbjuder.

När det gäller stämmningsanalysen specifikt är det ofta klokt att titta tillbaka på vilka stämningsvärden ett lag har haft tidigare. Du kan använda Idrottsodds sökfunktion för att hitta gamla matcher.

Stämningsanalys är ingen genväg som kan göra dig framgångsrik på nolltid, däremot är det ett ganska nytt verktyg som få känner till och som kan ge stora fördelar för den som kan använda det rätt. Du skulle knappast vilja tippa på en match utan att veta vilket lag som är hemmalag, eller hur?

Det är alltså klokt att inkludera stämningsanalyser i din verktygslåda och följa oss på sociala medier eller prenumerera på våra notiser, så att du aldrig missar en analys.

Har du några frågor är det bara att lämna en kommentar!

Just nu:

Bethard erbjuder 100% bonus upp till 1000 kr för nya spelare. Klicka här för att hämta bonus!

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Sportnyheter och analyser:

18+ Du måste vara över 18 år för att spela. Spel, tippande och odds ska vara kul, känner du att du har problem med ditt spelande kan du kontakta Stödlinjen.se.